Coaching bij scheiding
Een scheiding staat niet voor niets in de top 3 van meest stressvolle gebeurtenissen in het leven van een mens. Alle pijlers van je leven (relatie – werk – woning) worden ineens onzeker. Je wordt overspoeld door emoties en tegelijkertijd moet je ook nog allerlei belangrijke beslissingen nemen. Ik steun je graag bij de scheiding, zodat je niet langer het gevoel hebt dat je er alleen voor staat. 
Als scheidingscoach kan ik je bijstaan bij de emotionele kant van de scheiding. Door mijn ervaring als scheidingsbemiddelaar kan ik je ook advies geven aangaande de financiële aspecten en het ouderschapsplan. 
Volgende aspecten kunnen tijdens het traject aan bod komen:   

- Verwerken van de scheiding

- Conflicthantering

- Alle zaken aangaande de kinderen

- Grip krijgen op je emoties

- Positieve veranderingen creëren

- Overzicht krijgen in je leven

- Communicatie met je ex-partner

Verder na de scheiding

Het vermogen is verdeeld, je bent als partners uit elkaar en gaat eventueel als ouders samen verder. Maar hoe zit het met de verwerking van de scheiding. Kan je deze een plaats geven? Ik begeleid je in het verwerkingsproces.

Na de scheiding begint voor alle partijen een nieuwe fase. Ouders moeten de partnerrol afsluiten en groeien in de ouderrol, je wordt ex-partners en collega-ouders. De omgangsregeling vraagt veel gewenning van ouders en kinderen en het vraagt ook het nodige van ouders om die naar ieders tevredenheid te laten verlopen. Het nakomen van afspraken, de wisselmomenten, het vormgeven van de ouderschapsrelatie na de scheiding terwijl je de partnerrelatie aan het afsluiten bent, dat is een ingrijpend proces wat niet altijd makkelijk en soepel verloopt. 
Laat je hierbij ondersteunen en adviseren!

Tarieven
60 euro per uur
500 euro voor een traject van 4 maand
700 euro voor een traject van 6 maand
Je kan bij ons terecht, individueel of samen, voor vragen, nazorg of bemiddeling voor, tijdens of na de scheiding.
Ontdek ook onze andere diensten
Jongerencoaching
Carrière
Relatie - Gezin
Individuele coaching: Leven - Durven - Doen!
Stress & Burn-out