Over Find Balance
Mario en Isabelle zijn ruim 20 jaar een koppel. Ze hebben samen 4 kinderen.

Ze verenigen twee van hun passies in Find Balance:  het begeleiden van mensen in hun zelfontwikkeling, en het werken met paarden.

 
Isabelle Philips-Decramer

Isabelle was ruim 10 jaar schadebeheerder in de verzekeringssector. Van daaruit voelde ze de nood om mensen te helpen hun conflicten op een andere manier op te lossen. 

Ze studeerde Gezinswetenschappen en volgde opleidingen tot Erkend Conflictbemiddelaar, Professionele Coach, Stress & Burn-out Coach en Relatietherapeut.

Isabelle volgde ook opleidingen rond het werken met paarden als ondersteuning bij coaching en therapie, en dit volgens de principes van Natural Horsemanship.

Als echtgenote en moeder van 4 kinderen kent ze heel goed de uitdaging om de balans te vinden tussen gezin en carrière. Deze ervaring gebruikt ze nu om mensen te begeleiden, zowel in hun professionele als in hun privéleven.

Mario Philips

Via Find Balance wil Mario Philips zijn generalistische kennis en ruime ervaring van meer dan 25 jaar in management waarvan twintig specifiek in HR, inzetten om mensen te coachen.

Als gecertificeerd Equicoach werkt hij met paarden om de cliënten te begeleiden in hun persoonlijke groei.

Mario is ook Erkend Sociaal bemiddelaar.

Find Balance

We beschikken over jaren ervaring en een gedegen vakkennis in onze aangeboden materies en staan zowel organisaties als particulieren bij in het realiseren van hun doelstellingen. We verschaffen dan ook steeds betrouwbaar advies en duurzame oplossingen.

Ons doel is om bij te dragen tot het algemeen welzijn in de samenleving door enerzijds te streven naar een inspirerende en productieve werksfeer en succesvolle bedrijven, en anderzijds door mensen te helpen hun innerlijke kracht te vinden en bewust in het leven te staan.

We streven naar harmonie en balans. Goede communicatie en verbinding staan hierbij centraal!

Find Balance wil ook duurzaam ondernemen door de organisaties die wij begeleiden winst te laten maken met respect voor mensen, en dit op een ecologisch verantwoorde manier.

Find Balance heeft bovendien het ESF-kwaliteitslabel en is Erkend Loopbaancentrum van de VDAB.
We werken conform de GDPR-wetgeving.