Bij Find Balance geloven we dat het belangrijk is om een carrière te hebben die niet alleen voldoening geeft, maar die ook past bij jouw unieke talenten en levensvisie. Daarom hebben wij loopbaancoachingdiensten ontwikkeld om jou te helpen bij het vinden van de baan die echt bij je past.

Hoe vind je een baan die bij je past? Dat is een vraag die velen van ons zichzelf stellen. Onze aanpak is holistisch en op maat gemaakt. We beginnen met een uitgebreide evaluatie van jouw vaardigheden, passies en professionele doelen. Dit geeft ons inzicht in jouw unieke kwaliteiten en helpt ons te bepalen welke carrièremogelijkheden het beste bij jou passen.

Maar waarom past een bepaald beroep bij jou? Het antwoord ligt in het samenspel van jouw persoonlijke kenmerken, talenten en ambities. Wij geloven dat het perfecte beroep er een is waarin je je vaardigheden optimaal kunt benutten, je passies kunt nastreven en waarin je je op je gemak en gewaardeerd voelt.

Hoe vind je dan je droomjob? Bij Find Balance zien we loopbaancoaching als een ontdekkingsreis. Samen zullen we jouw ware potentieel ontdekken, je motivatie en zelfvertrouwen versterken en je vaardigheden aanscherpen om je dichter bij jouw droomjob te brengen.

Misschien ben je op zoek naar een zelfstandige carrière. De vraag welk zelfstandig beroep bij jou past, is iets dat we samen kunnen onderzoeken. We zullen je helpen om je unieke talenten en vaardigheden te identificeren, en hoe je deze het beste kunt inzetten in een zelfstandige carrière.

Het beste van dit alles? Bij Find Balance maken we loopbaancoaching toegankelijk voor iedereen. Dankzij de loopbaancheques van VDAB betaal je slechts 40 euro voor 4 uur coaching. Dit is een geweldige kans om je carrièredoelen te realiseren zonder een grote financiële investering.

Kom vandaag nog langs bij Find Balance en begin de reis naar de baan van je dromen. Ik sta klaar om je te begeleiden bij elke stap. Plan hier je eerste kennismakingsgesprek in. Dit kan in Brugge (Jabbeke), Damme of via videocall.

 
 
Loopbaanbegeleiding

Bij Find Balance helpen we je niet alleen om balans te vinden in je persoonlijke leven, maar ook in je loopbaan!

Ben je actief op zoek naar een nieuwe opportuniteit? Overweeg je een nieuwe weg in te slaan of je carrière een nieuwe wending te geven? Vraag je je af over welke competenties, interesses en capaciteiten je beschikt, en welke jobs echt bij jou passen?

Of wil je kleine aanpassingen kunnen doen aan je huidige takenpakket, zodat je meer energie haalt uit je huidige job, maar weet je niet goed wat en hoe?

Plan hier jouw afspraak in en samen zoeken we naar de antwoorden! Dat kan zowel op onze locatie te Jabbeke als te Damme.
Ik sta graag aan jouw zijde tijdens jouw zoektocht en help je bij het verwezenlijken van jouw plannen.​
Goed om te weten: zowel werknemers als zelfstandigen hebben recht op loopbaancheques en kunnen intekenen voor een traject! Ontdek vandaag nog de mogelijkheden​.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ontdek hoe we samen aan de slag gaan

Bij de start van ons traject bespreken we welke vragen je wilt aanpakken. In de vervolggesprekken duiken we dieper in deze onderwerpen. Onze begeleiding biedt je helderheid, zodat je gericht actie kunt ondernemen en weloverwogen keuzes kunt maken.
 
Na slechts 4 uur coaching heb je al een schat aan inzichten en handige tools om direct mee aan de slag te gaan! Bereid je voor op een inspirerende reis naar een nieuwe jij vol zelfvertrouwen en mogelijkheden!


Klaar om jouw ideale werkplek te ontdekken? Neem vandaag nog contact met ons op voor een inspirerend loopbaantraject, of plan nu je gratis kennismakingsgesprek in in Damme of Jabbeke, of via videocall!

 
 
 
 
 
Traject op maat

Loopbaanbegeleiding is voor iedereen anders! Tijdens de gesprekken wordt op maat van jouw specifieke loopbaanvragen en doelstellingen gewerkt. We geven je hierbij de kans om onder professionele begeleiding stil te staan bij je job, je loopbaan, opleidingen, de plaats van je job in je leven, je talenten, je dromen, ...
We nemen jouw missie mee in het traject, zodat je met voldoening en enthousiasme aan de slag gaat.​

Wil je al eens nagaan waar jouw behoeften liggen?  Test jezelf!

 
 
 
 
 
 
 
 
Loopbaancheques van VDAB

Betaal slechts 40 euro voor 4u coaching via loopbaancheques!

Het goede nieuws is dat je deze waardevolle loopbaanbegeleiding kunt financieren met de loopbaancheque van VDAB, waardoor het nog toegankelijker wordt. De Vlaamse Overheid bekostigt het grootste gedeelte van de kostprijs. Jijzelf betaalt een kleine bijdrage van 40 euro per cheque. De eerste cheque is goed voor 4u coaching, de tweede cheque voor 3u coaching. De loopbaancheques zijn 3 maanden geldig vanaf de uitgiftedatum.

De betaling gebeurt via de loopbaancheques die je hier kunt bestellen bij VDAB.

Geen recht (meer) op loopbaancheques?

Na ons gratis kennismakingsgesprek werken we samen een persoonlijk traject uit. Bij Find Balance geloven we sterk in de kracht van maatwerk trajecten. 
​Door een specifiek programma te ontwerpen en te volgen, bereiken we samen méér dan met losse sessies. Ons doel? Duurzame resultaten voor jou.​

 
 
 
 
 
 
 
Ontdek ook onze andere diensten
Vrouw zijn na je 40ste
Stress & Burn-out
In je kracht staan
Hulp, advies en bemiddeling bij scheiding
Diensten aan bedrijven