Wie ben ik?
Hallo! Ik ben Isabelle, ondernemer, auteur, echtgenote en mama van vier, en een vrouw die haar eigen kracht heeft hervonden. Welkom op mijn pad van empowerment en persoonlijke groei.
 
Als Gezinswetenschapper met een diepe passie voor menselijk welzijn heb ik mij gespecialiseerd in conflictbemiddeling en coaching, met specifieke kwalificaties als Professionele Coach en Stress & Burn-out Coach. Mijn reis heeft me gebracht tot het schrijven van een zelfhulpboek, een gids om anderen te helpen hun innerlijke kracht te ontdekken en te omarmen.
 
Mijn persoonlijke verhaal is er een van transformatie. Jarenlang bleef ik hangen in de pijn van het verleden, totdat een reeks van opleidingen en zelfontwikkeling mij transformeerde in de krachtige, zelfverzekerde en gelukkige vrouw die ik vandaag ben. Ik ben trots op het pad dat ik heb afgelegd en wil deze kennis en ervaring gebruiken om andere vrouwen te helpen hun eigen weg te vinden.
 
Als echtgenote en moeder van vier fantastische kinderen begrijp ik de uitdagingen van het vinden van de perfecte balans tussen gezin en carrière. Mijn dochter, die huisonderwijs volgt en een succesvolle YouTuber is met meer dan 1.3 miljoen abonnees, is een levend voorbeeld van het aanmoedigen van het volgen van je eigen pad en passies.
 
Mijn coaching richt zich nu op vrouwen tussen 35 en 55 jaar, om hen te begeleiden in het vinden van hun kracht, het herdefiniëren van hun identiteit en het nastreven van een leven vol passie en voldoening. Samen verkennen we nieuwe inzichten, stellen we doelen en overwinnen we obstakels.
 
Ik geloof in de kracht van transformatie en groei, en ik ben toegewijd aan het ondersteunen van jouw reis naar een gelukkiger en meer evenwichtig leven. Laten we samen werken aan jouw stralende toekomst!
 
Wil je meer weten of een afspraak maken? Klik hier.
 
Hartelijke groeten,
 
Isabelle‚Äč
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Auteur van "Denk, Doe, Groei: De Driestappenformule voor Persoonlijke Verandering"
Wil je praktische tips én diepe inzichten voor een gebalanceerd leven?
Met mijn expertise als gezinswetenschapper en coach, gids ik je naar echte verandering en innerlijke groei. Ontdek de kracht van zelfacceptatie en pas concrete methodieken toe.

Dit doe-boek is jouw volgende stap naar je beste leven.

Bestel hier alvast jouw exemplaar van "Denk, Doe, Groei: De Driestappenformule voor Persoonlijke Verandering"!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Waar staan we voor?

We beschikken over jarenlange expertise en blijven ons voortdurend bijscholen in onze aangeboden materies.
We staan zowel organisaties als particulieren bij
in het realiseren van hun doelstellingen.
We verschaffen dan ook steeds betrouwbaar advies en duurzame oplossingen.

Ons doel is om bij te dragen tot het algemeen welzijn in de samenleving door enerzijds te streven naar
een inspirerende en productieve werksfeer en succesvolle bedrijven,
en anderzijds door mensen te helpen hun innerlijke kracht te vinden en bewust in het leven te staan.

We streven naar groei en ontwikkeling. Goede communicatie en verbinding staan hierbij centraal!

Find Balance wil ook duurzaam ondernemen door de organisaties die wij begeleiden winst te laten maken
met respect voor mensen, en dit op een ecologisch verantwoorde manier.

 
 
 
 
 
 
Onze visie

Bij Find Balance streven we naar een toekomst waarin elk individu, ongeacht gender of achtergrond, zijn of haar volledige potentieel kan bereiken. Onze visie is het creëren van een wereld waarin zowel mannen als vrouwen hun unieke pad kunnen kiezen en bewandelen, verrijkt door een diep begrip van hun eigen kracht en potentieel. Dit pad omvat het nastreven van een carrière die resoneert met hun unieke talenten en levensvisie, het vinden van een gezonde balans tussen werk en privé, en het overwinnen van stress en burn-out. Wij geloven in het cultiveren van een samenleving waarin openheid, empathie, en wederzijds respect de kern vormen, en waar conflict wordt omgezet in een kans voor groei en verbinding. Find Balance zet zich in om een steunpilaar te zijn in deze transformatie, door individuen te begeleiden naar een leven vol passie, voldoening, en evenwicht, vrij van maatschappelijke beperkingen en persoonlijke conflicten.
 
Onze missie
De missie van Find Balance is om een breed spectrum van individuen - zowel mannen als vrouwen van diverse leeftijden - te ondersteunen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. We bieden holistische coaching en conflictbemiddeling gericht op het bereiken van een harmonieuze balans tussen werk en privéleven, het cultiveren van een positieve mindset, en het herontdekken van innerlijke kracht. Onze diensten omvatten loopbaanbegeleiding, stress- en burnout coaching, specifieke coaching voor vrouwen gericht op empowerment, en conflictbemiddeling die streeft naar openheid, mildheid en begrip. Door middel van gepersonaliseerde trajecten, diepgaande zelfreflectie en de ontwikkeling van praktische vaardigheden, zetten we ons in om onze cliënten te begeleiden naar een leven waarin ze hun passies kunnen volgen, hun professionele doelen kunnen realiseren, en kunnen leven in harmonie met zichzelf en anderen. Bij Find Balance zijn we toegewijd aan het inspireren, ondersteunen en bekrachtigen van elk individu op hun unieke reis naar een vervuld en evenwichtig leven.‚Äč
 
Kwaliteit
Find Balance heeft het ESF-kwaliteitslabel en is Gemandateerd Loopbaancentrum van de VDAB.
We werken conform de GDPR-wetgeving.

Meerdere keren per jaar wordt deelgenomen aan Intervisies en Supervisies, én jaarlijks wordt er minstens 15 uur bijscholing gevolgd om mee te blijven in de laatste ontwikkelingen.