Loopbaanbegeleiding

Je bent actief op zoek naar een nieuwe opportuniteit? Je denkt er aan een nieuwe weg in te slaan? Je carrière een nieuwe wending te geven? Je vraagt je af over welke competenties, interesses en capaciteiten je beschikt? Welke jobs echt bij jou passen?

Ik sta jou graag bij in je zoektocht en het verwezenlijken van jouw plannen.

Ook als zelfstandige heb je recht op loopbaancheques en kan je intekenen voor een traject!

Hoe gaan we te werk?

Samen gaan we via individuele gesprekken en opdrachten uitzoeken wat jouw loopbaandoel is en welke stappen je kunt ondernemen om dat doel te bereiken.
Door middel van onze begeleiding krijg je duidelijkheid, kan je gerichte actie ondernemen en ben je in staat weloverwogen keuzes te maken.

We maken enerzijds het onderscheid tussen wat je inhoudelijk nodig hebt om je goed te voelen: welke taken zijn energiegevers, en wat zijn energievreters? Daarnaast onderzoeken we ook welke bedrijfscultuur bij jou past: werk je graag met collega's of liever alleen, werk je graag met deadlines of heb je liever niet te veel tijdsdruk, ...?

Op basis van je profiel kunnen we dan samen kijken welke jobs echt bij je passen. 

Individueel traject op maat

Loopbaanbegeleiding is voor iedereen anders! Tijdens diverse gesprekken wordt op maat van jouw specifieke loopbaanvragen en doelstellingen gewerkt. We geven je hierbij de kans om onder professionele begeleiding stil te staan bij je job, je loopbaan, opleidingen, de plaats van je job in je leven, je talenten, je dromen, ...

Wil je al eens nagaan waar jouw behoeften liggen?  Test jezelf!

Loopbaancheques van VDAB

Betaal slechts 40 euro voor 4u coaching via loopbaancheques!

Je kunt gebruik maken van loopbaancheques om je coachingsessies te vergoeden. De Vlaamse Overheid bekostigt het grootste gedeelte van de kostprijs. Jijzelf betaalt een kleine bijdrage van 40 euro per cheque. De eerste cheque is goed voor 4u coaching, de tweede cheque voor 3u coaching. De loopbaancheques zijn 3 maanden geldig vanaf de uitgiftedatum.

De betaling gebeurt via de loopbaancheques die je kunt bestellen bij VDAB door een aanvraag op hun website.

Locatie
Vind balans in een groene omgeving langs de Damse Vaart in het idyllische Damme, vlakbij Brugge en Knokke:
Slekstraat 22 - 8340 Damme


Ook E-coaching is mogelijk!
 
Ontdek ook onze andere diensten
Stress & Burn-out
Hulp, advies en bemiddeling bij scheiding
Individuele coaching
Coaching jongvolwassenen