Individuele coaching

Loop je vast op bepaalde punten in je  leven? Wil je een betere work/life-balance? Ben je te perfectionistisch? Herval je telkens in dezelfde patronen? Dan is coaching misschien iets voor jou.

Coaching stimuleert jouw persoonlijke en professionele groei. Je krijgt meer energie, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Je wordt je bewuster van jouw persoonlijke ideeën, overtuigingen en drijfveren, én hoe ze jouw gedrag bepalen.

Samen gaan we via verschillende gesprekken en opdrachten uitzoeken wat je doel is en welke stappen je kunt ondernemen om dat doel te bereiken. Door onze begeleiding krijg je duidelijkheid, kun je gerichte actie ondernemen en ben je in staat weloverwogen keuzes te maken.

In balans

Een gelukkig persoon is een persoon "in balans", die zijn/haar kwaliteiten weet in te zetten, en het gevoel heeft dat hij/zij dat op de juiste plek doet.

Een gelukkig mens ademt diep, geniet en gebruikt het leven om, sterker geconnecteerd met de eigen kwaliteiten, iets te betekenen voor de omgeving.

Een gelukkig mens is echt vrij en staat in zijn kracht. Hij leeft vanuit zijn persoonlijke levensopdracht en geniet ten volle van alles wat het leven biedt.

Emoties en mentale patronen beperken hem niet meer.

In de coachingsgesprekken gaan we aan de slag met belemmerende gedachten en patronen.
 

Locatie
Vind balans in een groene omgeving langs de Damse Vaart in het idyllische Damme, vlakbij Brugge en Knokke:
Slekstraat 22 - 8340 Damme
 
 
Tarieven
60 euro per uur
500 euro voor een traject van 4 maand
Ontdek ook onze andere diensten
Scheidingscoach
Jongerencoaching
Carrière
Relatie - Gezin
Stress & Burn-out